Tuesday, October 20, 2020

Daimler і Geely визначили майбутнє бренду Smart

 Нові китайські електрокари будуть орієнтовані на європейський ринок

Спільне підприємство, створене в минулому році автоконцернами Daimler і Geely після розділу марки Smart, знайшло більш чіткіших обрисів і перспективи: партнери розповіли про структуру та керівництво оновленої компанії. Також Daimler і Geely підтвердили, що нове покоління електромобілів Smart з'явиться в 2022 році.

Зареєстроване в Китаї СП Smart Automobile Co. Ltd. обзавелося «дочкою» на ім'я Smart Europe GmbH з офісом в Штутгарті, яка візьме на себе постачання, продажу і обслуговування автомобілів бренду на європейському ринку. Гендиректор підприємства Сянбей Тонг, перш колишній топ-менеджером Geely і її компанії Lynk & Co., призначив на аналогічну посаду в Smart Europe Дірка Адельмана, який раніше відповідав за трансформацію « Смарт » в марку, що спеціалізується виключно на електрокарах. Фінансовим директором європейського підрозділу став Мартін Гюнтер, який перейшов з фінансової відділу післяпродажного обслуговування Mercedes-Benz.

No comments:

Post a Comment

Daimler і Geely визначили майбутнє бренду Smart

 Нові китайські електрокари будуть орієнтовані на європейський ринок Спільне підприємство, створене в минулому році автоконцернами Daimler і...